nfl.webblogg.se

Allt inom NFL "Amerikansk fotboll "

Sunday Night Football !!!

Publicerad 2012-09-30 21:19:00 i Nyheter

Week 4 är igång och tv matchen på tv10 just nu är Atlanta Falcons mot Carolina Panthers där Carolina har startat bra i en jämn tillställning.
 
Lite kort info om alla matcher som är i gång.
 
Falcons leder just nu med 17-14 inför den 3Q. Men där Carolina är just nu det bättre laget både på den offensiva och defensiva sidan, där defensiven har gjort ett par suckningar på Falocons quarterback Matt Ryan, samt där Carolina´s QB Cam Newton ser ut att njuta och är glad över hans prestation hittills. Där han har i veckan fått mycket kritik för hans bittra beteende på bänken. 
 
Minnesota Wikings har öppnat riktigt starkt borta mot ett svagt spelande Detroit Lions. 13-6 i halvtid till Minnesota.Percy Harvin i Minnesota har fått i gång sitt lag och är en stor anledning till att det står som det gör.
 
Buffalo Bills hemma mot favorittippade New England. Den matchen har börjat med ett bra spelande hemma lag. Som står upp riktigt bra i både defensiven och offensiven. Blir intressant att se om Buffalo kan fortsätta på denna inslagna väg och se om dem till och med kan överaska och vinna denna match. 
 
Formtoppade Houston Texans leder i halvtid med 14-7 över ett svagt Tennessee Titans. Som har fått sin QB Jake Locker skadad. Därför har dem blivit tvungna att ta in åldersmannen Matt Hasslebeck. Detta blir en svår utmaning för Titans att vända denna svåra borta match mot ett riktigt bra Houston.
 
San diego har en komfartabel ledning i halvtid mot ett väldigt dåligt Kansas City. Det känns som Kansas inte tror på de dem gör i sitt spel. Det är lite tragiskt att se deras spel i denna match.
 
San Francisco 49ers har gjort en rikgit bra match än så länge, där deras spel går deras väg just nu i en 10-0 ledning mot New York Jets. Vi får se om Jets kan resa sig och vända denna match. Mot ett bra spelande 49ers. Jets har trots allt fördel av sin hemmaplan.
 
St Louis har vänt från 0-7 underläge mot Seattle till en 16-7 ledning. Där deras offensiva uppställning börjar
komma i gång i matchen. Där igenom har dem denna ledning i halvtid.
 
 
 

Domar lock-outen är över

Publicerad 2012-09-28 02:56:00 i Nyheter

 
Dom "riktiga" domarna och ligan är överens!
 
Det är alltså över med domar lock-outen. Efter den sista händelsen i Seattle där domarna stod i fokus, har ligan äntligen börjat agerat och kommit överens med domarna, det sägs att ligan fick ge upp i förhandlingarna om att inte ge domarna löne ökning. Där kontraktet sträcker sig 8år framåt.
 
Så inför nattens drabbning, matchen mellan Baltimore Ravens och Cleveland Browns så ska det alltså vara dom "riktiga" domarna som ska döma.
 

3 Spelade omgångar!

Publicerad 2012-09-27 23:25:18 i Allmänt

 
 
NFL säsongen är i gång och efter dessa 3 första omgångar kan jag bara säga vi vill se mera. det är underbart att få se tv 10s satsning på sina sändningar som hållit en väldigt bra klass. Allt från studion till de svenska kommentatorerna.
 
 
Omgång 4 smyg startar i natt 02.30 svensk tid med  match mellan Baltimore Ravens och Cleveland Browns. Lite kort inför denna match.
 
Där Cleveland kommer med stukat självförtroende efter en riktigt usel inledning på säsongen poäng mässigt. Där dem har förlorat 3 matcher i rad. Men spelmässigt har det sett helt okej ut i de 2 första matcherna. Det var bara nu senastmot Buffalo Bills som spelet hackade betänkligt och buffalo tog därigenom en välförtjänt seger mot ett svagt spelande Cleveland. Det gäller att quarterbacken Brandon Weeden samlar i hop sina trupper och verkligen ber alla i laget ta sitt ansvar för hela gruppens bästa nu i det redan prekära läget. Gäller att allt från den offensiva uppställningen, till den defensiva uppställningen spelar på topp för att ha någon chans alls att besegra ett mycket etablerat och favorittippat Baltimore Ravens.
 
Baltimore Ravens däremot har fått en helt okej start på denna säsong. Genom att  vunnit 2 och förlorat 1 som var en mycket knapp förlust mot ett lite turligt kämpande Philadelphia Eagles. Men senast så kom en väldigt stark och prestige fylld seger mot ett favorittippat New England Patriots, med stor stjärnan Tom Brady i spetsen. Baltimore vann matchen på ett otroligt sätt genom den starka vändningen som dem fick till i matchens slutskede. Och man gjorde de med en duktigt spelande QuarterBack Joe Flacco. Samt en formtoppad Torrey Smith som kom till spel efter hans broders tragiska bortgång. Han spelade för broderns heder och han gjorde det utmärkt bra. De kommer till matchen med gott självförtroende efter den jämna vinsten över New England Patriots som avgjordes av Baltimores kicker Justin Tuckers sena Field Goal i matchens absouluta slutskede.
 
Jag tror på en ganska jämn match men där jag tror Baltimore Ravens tyngd kommer leda dem till seger. Men jag hoppas såklart på en bra match med bra stämning som det alltid  är på fansen på dessa härliga
tillställningar. Med mycket läckra spel och härliga kamp moment i en sport som är en underbar sådan att få följa. Samt att domarna i denna match har en bra dag på jobbet så det inte är dem som det skrivs om efter denna match.  
 
 
 

Rysare i Seattle!

Publicerad 2012-09-25 21:36:35 i Nyheter

Seattle Seahawks tog en härlig sista sekunden seger mot favoriten Green Bay Packers. Tveksam touchdown fällde avgörande där domaren stod i fokus.
 
 
Detta var en match där det verkligen inte gick att känna igen Green Bays fruktade offensiva uppställning. Där Quarterbacken Aaron Rodgers inte riktigt gick att känna igen. Han fick dålig hjälp av sina medspelare genom detta blev det dåliga passningar samt ett par sackningar ( tacklar quarterbacken) av duktigt spelande Seatlle. Green Bays defensiva uppställning däremot gjorde ett gediget arbete fram till matchen skulle avgöras. 
 
14-12 visar att båda lagens försvar var bra i denna match. Samt att bådas Offensiva spel hackade betänkligt. Men det var tillslut i en jämn och spännade tillställning hemmalaget som drog det längsta strået. Med en mycket omdiskuterad touchdown i matchens absouluta sista sekund. Det är svårt att veta vem som har kontroll på bollen, känns som Green Bay spelaren har lika mycket kontroll om inte mera än Seattles duktige Wide receiver Golden Tate. Men efter protest från Green Bay och en stunds övervägande av domarna, så stod dem fast att tillägna segern till Seattle. Jag tycker Green Bay får skylla sig själva genom mycket nonchalant försvarsspel i sådant viktigt skede av matchen. 
 
 

Spelar trots tragiska beskedet !

Publicerad 2012-09-25 00:16:00 i Nyheter

 Baltimore Ravens, wide receiver Terrey Smith fick alltså ett otroligt tråkigt och tragiskt besked ca, 24timmar innan han ska spela en rätt så viktig match mot New England.
 
Det var i lördagskväll som Tevin Chris alltså Smith´s lillebror omkom i en motorcykelolycka vid Virgina USA.
Smith lämnade då direkt spelar hotellet och åkte till familjen. men ca 5 timmar innan matchstart smsade smith 
till Head Coach, John Harbaugh och sa: Jag vill spela för min bror.
 
Terrey gjorde 2st snygg Touchdowns och spelade riktigt bra. det var en faktor till att Ravens vann matchen
med 31-30.
 
 
 

Week 3 Resultat

Publicerad 2012-09-24 13:45:00 i Nyheter

 
Week 3 blev en helt otrolig upplevelse, där hela 3st matcher fick avgöras i övertid. Och där de alla kickers står för avgörandet!
 
Som sagt alla kickers fick stå för avgörandet i det 3 matcher som gick till förlängning. Matchen mellan Dolphins- Jets, Där Dolphins kicker Dan Carpenter såg ut att bli match hjälte med ett 40 yard field-goal, men bollen den drar åt vänster och missar detta field-goal försök. strax innan detta försök tog Jets en time out eller " is the kicker" för att få Carpernter mer tid att tänka och bli mer närvös inför hans spark och lyckades med detta. Istället vare Jets kicker Nick Folk som skulle få bli match hjälte, där bollen låg på 20e yard för att göra ett field-goal. Samma sak där var det Dolphins tur att försöka gör en is the kicker men misslyckades med detta och Jets vinner.
 
Resultat Week 3:
Torsdag        Panthers (1-2-0)    Vs  Giants (2-1-0)   
                                    7                                       36
Söndag       Cowboys (2-1-0)     Vs    Buccaneers (1-2-0)
                                  16                                         10
                  Colts (1-2-0)           Vs         Jaguars (1-2-0)
                                17                                             22
                 Browns (0-3-0)        Vs        Bills (2-1-0)
                                 14                                             24
                 Dolphins (1-2-0)     Vs        Jets (2-1-0)
                                  20                  OT                       23
                  Saints (0-3-0)        Vs         Chiefs (1-2-0)
                                24                    OT                        27
                   Redskins (1-2-0)   Vs              Bengals (2-1-0)
                                 31                                                  38
                   Bears (2-1-0)        Vs           Rams (1-2-0)
                                23                                                6
                   Vikings (2-1-0)      Vs       49ers  (2-1-0) 
                                24                                           13
                  Titans (1-2-0)      Vs    Lions (1-2-0)
                                 44                   OT                   41
                    Chargers (2-1-0)  Vs       Falcons (3-0-0)
                                    3                                          27
                  Cardinals  (3-0-0)  Vs     Egles (2-1-0)
                                  27                                          6
                    Raiders  (1-2-0)   Vs  Steelers (1-2-0)
                                   34                                    31
                   Broncos (1-2-0)   Vs   Texans (3-0-0)
                                   25                                         31
                  Ravens (2-1-0)     Vs   Patriots (1-2-0)
                                  31                                           30

Måndag          Seahawks (2-1-0)  Vs     Packers (1-2-0)
                                     14                                        12
 
 
 
 
 
 
                 
             
 
 
 
 

Serie Tabell

Publicerad 2012-09-24 03:00:00 i SerieTabell

AFC East Team                               W    L    T
New York Jets                                   2    3    0
Buffalo Bills                                      2    3    0
New England Patriots                        3    2    0
Miami Dolphins                                2    3    0
 
AFC North Team                            W    L    T
Cincinnati Bengals                           3     2     0
Baltimore Ravens                            4     1     0
Pittsburgh Steelers                          2     2     0
Cleveland Browns                            0     5    0
 
AFC South Team                            W   L    T
Houston Texans                               5    0    0
Jacksonville Jaguars                       1    4    0
Indianapolis Colts                            2    2    0
Tennessee Titans                            1    4    0
 
AFC West Team                            W   L    T
San Diego Chargers                         3   2    0
Denver Broncos                               2   3     0
Kansas City Chiefs                          1    4    0
Oakland Raiders                              1    3    0
 
NFC East Team                            W    L    T
Philadelphia Eagles                       3      2    0
Dallas Cowboys                             2     2    0
New York Giants                           3      2    0
Washington Redskins                   2      3    0
 
NFC North Team                        W     L     T
Chicago Bears                             4      1     0
Minnesota Vikings                       4      1     0
Green Bay Packers                     2      3     0
Detroit Lions                               1      3     0
 
NFC South Team                       W     L     T
Atlanta Falcons                           5     0      0
Tampa Bay Buccaneers               1      3      0
Carolina Panthers                        1      4      0
New Orleans Saints                     1      4      0
 
NFC West Team                        W      L      T
Arizona Cardinais                        4       1      0
San Francisco 49ers                   4       1      0
St. Louis Rams                          3       2      0
Seattle Seahawks                      3        2      0
 
 

W = Vinster
L = Förluster
T = Oavgjort
 
 

 
 
 
 
 

Redaktionen

Publicerad 2012-09-24 01:40:00 i Redaktionen

Skribent/ Redaktionschef
Mattias Larsson

Bostadsort: Örebro
Favoritlag: New York Giants
 
Skribent/ krönikör
Mickel Andersson
Bostadsort:  Örebro
Favoritlag: New Orleans Saints
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela