nfl.webblogg.se

Allt inom NFL "Amerikansk fotboll "

Sunday Night Football !!!

Publicerad 2012-09-30 21:19:00 i Nyheter

Week 4 är igång och tv matchen på tv10 just nu är Atlanta Falcons mot Carolina Panthers där Carolina har startat bra i en jämn tillställning.
 
Lite kort info om alla matcher som är i gång.
 
Falcons leder just nu med 17-14 inför den 3Q. Men där Carolina är just nu det bättre laget både på den offensiva och defensiva sidan, där defensiven har gjort ett par suckningar på Falocons quarterback Matt Ryan, samt där Carolina´s QB Cam Newton ser ut att njuta och är glad över hans prestation hittills. Där han har i veckan fått mycket kritik för hans bittra beteende på bänken. 
 
Minnesota Wikings har öppnat riktigt starkt borta mot ett svagt spelande Detroit Lions. 13-6 i halvtid till Minnesota.Percy Harvin i Minnesota har fått i gång sitt lag och är en stor anledning till att det står som det gör.
 
Buffalo Bills hemma mot favorittippade New England. Den matchen har börjat med ett bra spelande hemma lag. Som står upp riktigt bra i både defensiven och offensiven. Blir intressant att se om Buffalo kan fortsätta på denna inslagna väg och se om dem till och med kan överaska och vinna denna match. 
 
Formtoppade Houston Texans leder i halvtid med 14-7 över ett svagt Tennessee Titans. Som har fått sin QB Jake Locker skadad. Därför har dem blivit tvungna att ta in åldersmannen Matt Hasslebeck. Detta blir en svår utmaning för Titans att vända denna svåra borta match mot ett riktigt bra Houston.
 
San diego har en komfartabel ledning i halvtid mot ett väldigt dåligt Kansas City. Det känns som Kansas inte tror på de dem gör i sitt spel. Det är lite tragiskt att se deras spel i denna match.
 
San Francisco 49ers har gjort en rikgit bra match än så länge, där deras spel går deras väg just nu i en 10-0 ledning mot New York Jets. Vi får se om Jets kan resa sig och vända denna match. Mot ett bra spelande 49ers. Jets har trots allt fördel av sin hemmaplan.
 
St Louis har vänt från 0-7 underläge mot Seattle till en 16-7 ledning. Där deras offensiva uppställning börjar
komma i gång i matchen. Där igenom har dem denna ledning i halvtid.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Adam

Publicerad 2012-09-30 22:59:40

Jag trodde fan att Bills skulle ta kontroll över matchen o vinna men new England körde ju över dom helt :S

bra match av Carolina även fast dom förlorade =\

Postat av: fabbe

Publicerad 2012-09-30 23:20:42

Adam man ska aldrig underskatta New England Patriots !!!!

Postat av: Adam

Publicerad 2012-09-30 23:36:04

Nej det är klart :) men jag kolla på matchen och det såg verkligen ut som att Bills hade matchen. men skön vändning iaf :)

Postat av: Fabbe

Publicerad 2012-10-01 03:12:42

Håller med! såg inte så bra ut till en början =)

Svar: Buffalo Bills var faktiskt riktigt heta i början av matchen, att det blev den utvecklingen som det blev var lite förvånande för mig. De vek ner sig samt att man såg att New England har en riktigt grym Offensiv när den väl kommer i gång så kan det gå fort för dem att göra många poäng.
Mattias Larsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela