nfl.webblogg.se

Allt inom NFL "Amerikansk fotboll "

7 matcher färdig spelade!

Publicerad 2012-10-01 00:10:19 i Nyheter

 
Det har varit väldigt  fartfyllda matcher och mycket poäng som gjorts i dessa första matcher som spelats färdigt denna söndag.
 
Lite resultat och info om de matcher som är färdigspelade.
 
Atlanta Falcons - Carolina Panthers
      30                          28
Atlanta Falcons var till slut det laget som drog det längsta strået, i en mycket jämn match mot ett förbättrat Carolina Panthers. Atlantas kicker Matt Bryant avgjorde matchen med ett field goal som var hans tredje för dagen.
 
Minnesota Vikings - Detroit Lions
         20                        13
Minnesota vann borta mot Detroit Lions med 20-13 efter en mycket bra genomförd borta match av ett smart spelande Minnesota lag. Som spelade taktiskt efter lagets förmåga. Minnesota var bra på att anpassa sig i denna match till sitt eget spel och hur Detroit spelade och det gjorde att dem vann denna match.
 
Baffalo Bills  -  New England Patriots
       28                         52
Buffalo Bills ledde i början av andra quartern med 21-7. Då trodde nog många att dem allafall skulle kunna utmana New England i denna match. Men någonting händer i början på tredje quartern, då faller hela laget samman. För matchen slutar till slut 52-28 till New England, efter mycket bra offensiv slut del av Patriots.
 
Houston Texans - Tennessee Titans
         38                       14
Houston Texans hade som sagt en enkel hemma match mot ett svagt Tennessee Titans. Det blev tillslut förkrossande 38-14 till Houston. Det var Houstons fjärde raka seger. Det lyser riktig glöd i deras QB Matt Schaubs ögon. Samt att hans spel glänser och att hela laget är enade i att dem ska vinna matcher.
 
Kansas City Chiefs - San Diego Chargers
          20                           37
San Diego vann borta mot Kansas City med rätt överlägsen stil. Där Kansas aldrig riktigtt var med i denna match. San Diego tog taktpinnen direkt och släppte den aldrig. Kansas City går en tuff säsong till mötes. Dem Känns lite för tunna just nu i sitt lag.
 
New York Jets - San Francisco 49ers
        0                         34
San Francisco tog en övertygande seger mot ett uddlöst New York Jets. Det är förvånande att dem blir nollade på hemmaplan inför en fanatisk hemma publik. Jets QB Mark Sanchez hade en usel match med många bortkastade bollar samt inga gjorda poäng. 49ers QB Alex Smith gjorde en riktigt bra match där han förde sitt lag till en utklassningsseger med 34-0.
 
St. Louis Rams - Seattle Seahawks
       19                          13
St Louis tog en viktig seger i en tät match mot ett svårslaget Seattle. Matchen slutade med 19-13 i favör till hemma laget St Louis.
 
 

Kommentarer

Postat av: Giants Fan

Publicerad 2012-10-01 03:02:15

Så UNDERBART att jets åkte på stor förlust :D :D :D

Svar: Ja var inte bara en förlust utan dem blev nollade, det måste svida rejält för hela laget att bli så utspelade inför sina egna hemma fans. Förstår att du njuter extra mycket då du är Giants Fan. Men ni fick också en svidande förlust mot Eagles.
Mattias Larsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela