nfl.webblogg.se

Allt inom NFL "Amerikansk fotboll "

New Orleans Saints fick jubla igen!

Publicerad 2012-10-08 20:36:09 i Nyheter

 
Det tog 4 raka förluster innan Saints skulle få fira sin första seger denna säsong. Är nog en stor lättnad i hela truppen efter denna härliga triumf mot ett svårspelat San Diego.
 
Detta var en riktigt jämn tillställning med två lag som verkligen gick för seger. Det var ett taggat Saints som verkligen ville ge sin hemmapublik en seger att fira denna kväll. Men var ett San Diego som spelade tajt och disciplinerat och visade varför dom har inlett denna säsong så bra. New Orleans var med från början i denna match och det var viktigt med stukat självförtroende. Samt att visa för sig själva att dom är bättre än vad resultaten inledningsvis visat. I första quartern när San diego tog ledningen via en touchdown av duktige Robert Meachem. Så tog det inte många minuter innan Saints svarade även dom med en touchdown som gjordes av Devery Henderson.
I den andra quartern inledde San Diego med att sätta ett field goal genom sin kicker Nick Novak. Men även då svarade Saints snabbt med att göra poäng och man gjorde det återigen genom att sätta en touchdown. Med bara 44 sekunder kvar av andra quarter så ordnar Robert.Meachem sin andra touchdown för dagen. Det gjorde att det stod i halvtid 17-14 til gästande San Diego.
 
Tredje quartern var riktigt jämn och båda lagen stod för varsin touchdown. Så denna quarter slutade 7-7 med lite fördel Saints i själva spelet. Men i de viktiga  poängprotokollet så hade San Diego fortfarande  en knapp ledning.
Så inför sista fjärde quartern låg Saint under med 24-21. Kändes hoppet verkligen fanns där att ta första segern för denna säsong. Med en riktigt bra slutforcering i slutet av matchen så stod Drew Bress och sina lagkamrater för en fin avslutning av denna match. De gjorde att Saints till slut kunde vinna med hela 10-0 denna Quarter genom en touchdown och ett field goal. Var en lättnad och glad hemmapublik som äntligen fick jubla igen inför sina hjältar.
 
 

Kommentarer

Postat av: Jimmy

Publicerad 2012-10-08 23:18:28

Grattis Saints !! det va på tiden =)

Svar: Ja att det skulle ta fyra raka förluster innan segern skulle komma det var inte jag hade tippat på inför säsongen. Men det är ju det som är charmen med NFL. Vet aldrig vad som sker. Alla matcher är nya och det är nya förutsättningar varje gång. / Mikael
Mattias Larsson

Postat av: nice

Publicerad 2012-10-08 23:23:36

Gz saints!!!!

Postat av: Adam

Publicerad 2012-10-08 23:32:33

Ja verkligen ! Välkommen in i spelen :)

Svar: Ja det var på tiden för ett så kapabelt lag som New Orleans egentligen är. Nu är det bara Cleveland Browns som är kvar utanför spelen Adam. / Mikael
Mattias Larsson

Postat av: Stevie

Publicerad 2012-10-09 03:43:47

what language is this?

Svar: Hello Stevie. We write in Swedish.We are two Swedish guys who have this blog. / Mikael
Mattias Larsson

Postat av: Amanda

Publicerad 2012-10-09 11:30:43

johoo =) det är så det ska se ut när Saints vinner !! Bra där.. Jätte bra skrivning med =)

Svar: Så bra att du blev nöjd Amanda. Är det som är det viktiga att du som läser blir nöjd av det du läser. Tack så mycket. / Mikael
Mattias Larsson

Postat av: ...

Publicerad 2012-10-09 11:36:12

Gz gz saints

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela