nfl.webblogg.se

Allt inom NFL "Amerikansk fotboll "

Rysare i Seattle!

Publicerad 2012-09-25 21:36:35 i Nyheter

Seattle Seahawks tog en härlig sista sekunden seger mot favoriten Green Bay Packers. Tveksam touchdown fällde avgörande där domaren stod i fokus.
 
 
Detta var en match där det verkligen inte gick att känna igen Green Bays fruktade offensiva uppställning. Där Quarterbacken Aaron Rodgers inte riktigt gick att känna igen. Han fick dålig hjälp av sina medspelare genom detta blev det dåliga passningar samt ett par sackningar ( tacklar quarterbacken) av duktigt spelande Seatlle. Green Bays defensiva uppställning däremot gjorde ett gediget arbete fram till matchen skulle avgöras. 
 
14-12 visar att båda lagens försvar var bra i denna match. Samt att bådas Offensiva spel hackade betänkligt. Men det var tillslut i en jämn och spännade tillställning hemmalaget som drog det längsta strået. Med en mycket omdiskuterad touchdown i matchens absouluta sista sekund. Det är svårt att veta vem som har kontroll på bollen, känns som Green Bay spelaren har lika mycket kontroll om inte mera än Seattles duktige Wide receiver Golden Tate. Men efter protest från Green Bay och en stunds övervägande av domarna, så stod dem fast att tillägna segern till Seattle. Jag tycker Green Bay får skylla sig själva genom mycket nonchalant försvarsspel i sådant viktigt skede av matchen. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Niklas

Publicerad 2012-09-26 00:06:03

Jag håller med fullständigt!!! Klart det är en interception, iaf inte en TD!! lite upprörd på grund av domaren. Är ett Packers fans där av ilskan :P Bra skrivet btw.

Postat av: Adam

Publicerad 2012-09-26 17:26:46

Kan hålla med om att det inte skulle vara någon touchdown, men annars tycker jag att domarna överlag har vart bra ! Måste berömma denna blogg! Skönt med någon som uppdaterar mycket och är svenskt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela