nfl.webblogg.se

Allt inom NFL "Amerikansk fotboll "

Brutala siffror i dom sena matcherna igår kväll !

Publicerad 2012-10-08 13:51:00 i Nyheter

Det var alltså stora klassskillnader på lagen i går. Med följande resultat.
 
Jacksonville Jaguars - Chicago Bears
           3                               41
Det var alltså en jämn match ända fram till 3e quartern, tro det eller ej men jacksonville var med i de två första quarterna där ställningen var då 3-3. Men det var i 3e och speciellt i 4e quartern som det skulle avgöras och där Jaguars inte hade något att sätta emot och Bears bara körde över dom totalt. Jag tror att Bears fick en rejäl utskällning i halvtid. Därför  kom dom ut som ett helt nytt lag. Där Bears verkligen visade att dom är mycket bättre än Jaguars.

Carolina Panthers - Seattle Seahawks
          12                            16
Jämn och bra match, där det kändes som att Carolina skulle kunna ge Seattle en bra utmaning, vilket dom gjorde men det räckte inte hela vägen. Det var mycket misstag från offensvia uppställningarna från båda håll medans båda lagens defensiva line gjorde verkligen deras jobb och mer där till. Seattle kände nog på sig att det skulle vara bra med en vinst för att hänga med i den tuffa och jämna NFC West ligan.

Minnesota Vikings - Tennessee Titans
           30                           7
Stor utklassning där Titans inte var med för 5 öre. Vikings QB Christian Ponder hade en lugn dag på jobbet där han hade mycket tid att sikta in sig för att kasta. Offensiva uppställningen i Vikings gjorde verkligen sitt jobb och höll undan alla som försökte få tag på Ponder, då är de inte så konstigt att siffrorna ser ut som dom gör.

New England Patriots - Denver Broncos
              31                             21
En viktig match för båda lagen där båda lagens quarterback Tom Brady, Patriots och Denvers Peyton Manning stod i fokus. Riktigt jämn och spännande match där det dock var för mycket fumble åt båda hållen och det är verkligen kostsamnt för Devers del i denna match. Där New England tog vara på de chanserna som dom fick på bästa tänkbara sätt. Patriots tog hem segern med en glad Tom Brady i spetsen som vann prestige  matchen mot Manning.

San Francisco 49ers - Buffalo Bills
             45                         3
Nyckeln i första halvan av matchen, var dock den dominerande defensiva pjäsen följd av Linebackern Patrick Willis samt hela deras defensiva line. San Francisco spelade verkligen ut Buffalo Bills som jag själv är lite besviken på. Trodde dom skulle ge 49ers en liten match iallafall. Men som ni kanske vet så har 49ers varit och är väldigt heta i år och kommer bli en stark kandidat i Slutspelet enligt mig.
San Francisco blev också det första laget i NFL-historia med 300 meter passningar och 300 meter ruschar i samma spel under denna match.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Simon

Publicerad 2012-10-08 14:00:09

Säger bara Chicago Bears!! dom är verkligen iform, äntligen är mitt lag med och slåss om playoff =)

Svar: Ja dom kan verkligen bli en outsider denna säsong.Bears ser riktigt bra ut denna säsong. Blir spännande att se hur långt dom kan gå. / Mikael
Mattias Larsson

Postat av: Agga

Publicerad 2012-10-08 14:02:32

Ser bra ut Simon men kommer inte hålla i slutspel 49ers kommer ta detta iår :) sorry Simon :p

Svar: När det väl kommer till slutspelet så kan allt hända. Men 49ers har ett starkt lag det såg vi redan förra säsongen. Där dom var uppe och nosade på dom bästa lagen. Så absolut är dom en het kandidat. / Mikael
Mattias Larsson

Postat av: Bläää

Publicerad 2012-10-08 14:04:43

Kanske inte värt att säga något om Bills i detta läge xD

Postat av: Agga

Publicerad 2012-10-08 14:12:04

Kanske inte :p haha

Postat av: Amanda

Publicerad 2012-10-08 14:14:55

Jippi!!! YES Saints vann igår! äntligen första segern nu kommer vi ;) hihi hoppas ni skriver om den nu när vi äntligen är med i protokollet =)

Svar: Ja det var nog en lättnad för hela laget att äntligen få vinna en match igen. Det ska vi klart göra ska du se Amanda.
Mattias Larsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela