nfl.webblogg.se

Allt inom NFL "Amerikansk fotboll "

Week 4 Färdigspelad

Publicerad 2012-10-02 15:45:22 i Nyheter

 
Week 4 stod för ett par överaskande resultat och rätt så jämna tillställningar. Där bland annat New Orleans Saints har 4st förluster och en riktigt tung uppförsbacke i serien.
 

Arizona Cardinais - Miami Dolphins
        24             OT            21
Det såg ut som om att Arizona skulle gå på den första förlusten för iår och där Dolphins spelade överanskande bra. Men Arizona visade att dom ville mer, ställningen var 13-7 till Dolphins inför den 4Q, men matchen fick avgöras med ett field-goal på övertid och det va som sagt Arizonas 4 raka vinst för iår.
 
Denver Broncos - Oakland Raiders
        37                        6
Oakland hade inte mycket att säga till om i denna match. Denver va det bättre laget på alla poster. Jag tycker att Denver har gjort det va iår och är ett intressant lag att följa med den "nya" QB Peyton Manning i spetsen.
 
Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars
          27                               10
Bengals defensiva uppställning var den största faktorn till att dom vann, där defensiva line gjorde 7st suckningar på Jaguars QB. Där med vinsten har Bengals 3-1-0 i stats vilket innebär serie ledning i AFC North.
 
Green Bay Packers - New Orleans Saints
           28                          27
En riktigt uppmhämtning av Saints dock räcker det inte tillräckligt för vinst. Green Bay QB Rodgers gjorde illa sig i 3Q, där med fick reserven Graham Harrell hoppa in och tog inte vara på sina chanser riktigt, däremot tog Saints chansen och vann 3Q med 10-0. Dessvärre kom Rodgers in i 4Q och spal upp hela Green Bay och Vann matchen.Tråkigt för Saints dom behöver verkligen vinna nu !
 
Tampa Bay Buccaneers - Washington Redskins
           22                                24
Viktig vinst för Redskins för att hänga med i toppen på NFC East serien. Själv tycker jag att denna match var halv tråkig att titta på många misstag som gjordes från båda håll. men alla vinster räknas som tur är.
 
Philadelphia Eagles - New York Giants
           19                         17
En otroligt spännande match där allt nästan allt hände. I den 4Q med bara 13 sekunder kvar leder Eagles med 19-17, då ska Giants försöka på ett 54 yard field-goal. men vilket dom missar med en ytterst liten marginal.Eagles vinner och leder i NFC East och därefter ligger Giatns,Cowbays och Redskins på samma placering.
 
 Dallas Cowboys - Chicago Bears
          18                     34
Chicago har börjat denna säsong rikigt bra och har haft ett bra spel i varje match så denna match mot Cowboys va inget undantag. Dallas Cowboys va med länge i matchen men det som avgjorde denna tillställning var att Dallas QB Tony Romo, inte var allt för het danna dag där han kastar bort ett par bollar till en interception. Men som sagt Chicago Bears är ett lag att räkna med, om dom fortsätter så här.
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Niklas

Publicerad 2012-10-02 16:01:46

GOO Packers !! nu kommer vi :D

Svar: Niklas ja det var en viktig seger för dem kan man lugnt säga. Dels för laget samt resultatmässigt är stor skillnad på att ha 2-2 än 1-3 i tabellen. / Mikael
Mattias Larsson

Postat av: Amanda

Publicerad 2012-10-02 17:57:05

Neeej =( asså vad är det för fel på Saints i år ??? någon ?

men alltid trogen SaintsFan

Svar: Ja Amanda något är det som inte stämmer i Saints lag detta år. Både nu senast mot Packers och matchen innan mot Kansas har dem haft goda chanser att vinna men när det väl ska avgöras så det någon som knyter sig för dem. Dels är det dålig moral i hela laget samt att det just nu inte finns det där sista som behövs för att vinna matcher. Jag personligen tycker det är synd att dem fått så dålig start på säsongen, blir nog tufft för dem nu att nå ett wildcard. / Mikael
Mattias Larsson

Postat av: Amanda

Publicerad 2012-10-03 12:30:29

tack för svaret =) håller med dig helt, jag saknar verkligen Sean Payton!! jag tror han är en sån viktig person i det hela och som kan knyta ihop säcken. jag har ingen annan förklaring vad dom ska kunna göra =/

Svar: Ja det är riktigt tragiskt tycker jag att det de gjorde som dem gjorde. Så att dem blev avstängda, jag tycker avstängningarna är helt korrekta. Men utan honom och hans taktiska kunnande ledarskap så har laget totalt fallit samman. Men i bland är det ju så att det lag man hejar på går mindre bra. Det är då du som fan av de laget får visa att du hejar på dem i alla lägen och ge lite extra. / Mikael
Mattias Larsson

Postat av: Simon

Publicerad 2012-10-03 13:04:20

Ett lag som är riktigt sköna är Chicago bears men skrivs inte allt för mycket om dom osv, (tråkigt) tycker det är ett lag som underskattas =\ de leder just nu NFC north och har 3-1, sen är det såklart en fråga hur länge denna svit håller, men under mina 4år så har inte Bears startat så här bra. Så det känns lite att det kan gå vägen till slutspel, om inget annat händer. Sen är de ju lite tidigt att säga så men det känns BRA :)

Svar: Ja dem har startat riktigt starkt denna säsong. Dem kan bli lite av en outsider om dem fortsätter på detta spår. Jag tycker starten på denna säsong har varit väldigt intressant med många överraskningar inte bara Chicago Bears. Du har Atlanta som har 4-0. Arizona har med 4-0 och inget av dem 2 lagen trodde jag skulle vunnit samtliga matcher efter 4 spelade matcher. Samt Houston som med har 4-0, men dem hade jag en bra känsla för inför säsongen, kanske inte så bra som det gått nu. Men dem känns som ett väldigt bra lag. Sen har vi Minnesota San Diego, Baltimore Ravens Samt Cincinnatti Bengals som alla startat säsongen på ett bra sätt. Det är riktigt rolig start på denna säsong. Fortsättning följer. / Mikael
Mattias Larsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela