nfl.webblogg.se

Allt inom NFL "Amerikansk fotboll "

Först ut New England Patriots!

Publicerad 2012-10-10 23:58:00 i Nyheter

 
Först ut att bli det  första laget vi skriver om blir New England Patriots. Vi tar en slumpmässig ordning. När vi är klara med detta så kommer alla lag vara med i ett inlägg varadera. Där det bara skrivs om just det laget i de inläggen.
 
New England Patriots är ett lag som är väldigt populära. Mycket tack vare deras mycket populära QB Tom Brady. Som är en kändis av högsta rang i de amerikanska medierna. I laget så finns den erkänt duktige coachen Bill Belichick som verkligen ställer krav på sina spelare. Han har en enorm rutin och vet verkligen vad han vill med sitt taktiska spel. Lagets Hemmaplan är Gillette Stadium som har plats för drygt 68000 åskådare. Detta år firar denna arena tio år.
 
New Enland Patriots tillhör divisionen AFC East. I denna division tampas dom mot tre andra lag som är Miami Dolphins, Buffalo Bills samt New York Jets. Inför denna säsong så har New Enland tippats att toppa denna division. New England tillhör en av dom stora favoriterna att kunna ta sig hela vägen till Super Bowl. Att dom förlorade Super Bowl finalen förra säsongen svider nog enormt. Den förlusten mot Giants tror jag har gett dom mycket styrka och vilja att ta sig dit en gång till. Men det som svider mest i deras ögon är nog att dom på de fyra senaste åren nått Super Bowl två gånger. Där Patriots förlorat båda gångerna mot New York Giants. Men det visar ochså på att det finns en enorm kvalite i detta lag, där Tom Brady är den lysande stjärnan i ett fulländat lag på pappret. Senast New England vann Super Bowl var 2005. I den finalen besegrades Philadelphia Eagles. Sju långa år är det sen sist så det känns som den riktiga hungern verkligen finns där för att få bli ett firande lag igen. 
 
Inledningen på denna säsong har varit lite upp och ner. Där dom i början var lite för självsäkra kändes det som. För efter att de stod som segrare i sin premiär. Så kom de två raka matcher där man förlorade. Då började man tänka vad är det för fel två raka förluster för ett så etablerat lag. Då kändes det som att Tom Brady tog tag i sitt lag och sade att alla i laget måste dra sitt strå till stacken. Efter att de samlat ihop sina trupper så krossade dom Buffalo Bills, och tog en övertygande seger mot Denver Broncons. Men farhågorna jag ser i New Enlands Patriots det är att dom blir för bekväma och inte gör jobbet fullt ut. Även att de har förmågan att vika ner sig i de viktigaste skedena av matcherna. Det blir jätte spännande att se vad detta Patriots kommer räcka till denna säsong.
 
Nyckelspelare i detta lag är QB Tom Brady. Han måste visa var skåpet ska stå. Andra viktiga pjäser i detta lagbygge är tight end spelaren Rob Gronkowski som gjorde en grym fjolårssäsong. Stevan Ridley som är running back och en grym kille på att fixa touchdowns med sin otroliga speed. Detta var tre viktiga kuggar i det offensiva spelet. I Defensiven så är cornerbacken Devin McCourty mycket viktig med sin oerhörda talang. Defensive end seplaren Rob Ninkovich är med sin tyngd oerhörd viktig för Patriots försvarsspel. Linebackern  Jerod Mayo är en viktigt pjäs i defensiven med sin spelförståelse samt sin enorma fysik. Finns många fler duktiga spelare i detta stjärnfyllda lag att nämna, men klart är att hela truppen är lika viktig för att de ska gå hela vägen fram.
 
Detta var kortfattat om New Englands Patriots.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela