nfl.webblogg.se

Allt inom NFL "Amerikansk fotboll "

Houston Texans bara väller fram!

Publicerad 2012-10-09 07:26:00 i Nyheter

 
Houston fortsätter hålla sig till sitt spel och aldrig gå i från den gameplan dom har i sina matcher. Just nu är dom i så bra form att det inte spelar roll vilka dom möter för dom tror så himla mycket på sig själva. Nu mötte dom ett sargat New York Jets som inte alls går att känna igen just nu.
Detta var den sista matchen i denna underbara femte omgång av denna NFL säsong.
 
Houston var favoriter inför denna match med tanke på båda lagens inledning denna säsong. Men man ska tänka på det att Texans aldrig vunnit Över Jets tidigare. Så det märktes på Texans spelarna att dom verkligen ville forsätta på sin obesegrade svit. Men Jets kom till denna match med en enorm revanschlusta efter sitt debacel senast. När dom nollades på sin egen hemmaplan. Dels mot sig själva och sina egna älskade hemmafans.
 
Matchen startade med bra spel av Houston som gav ut delning redan efter lite drygt fyra minuter spelade. Texans QB Matt Schaub hittade Owen Daniels som fixade en touchdown. Men Jets stod upp i denna första quarter. När det gått nästan elva minuter av denna quarter så hittade Jets QB Mark Sanchez till Jeff Cumberland som ordnat lika resultat efter sin touchdown. Jets var med efter första, men i andra kändes det som att Texans malde ner dom under hela denna quarter. Det ledde till en tidig touchdown efter att QB Matt Schaub hittade till Arian Foster. Jets försökte men fick inte till något i sin offensiva uppställning i denna quarter. Det sista som hände var att Texans ordnade fram så deras kicker Shayne Graham kunde kicka in ett field goal. Det gjorde att dom vann andra quartern med hela 10-0. Så i halvtid stod det 17-7 till Texans.
 
Den tredje quartern var tuff och väldigt jämn. Shayne Graham kickade in ännu ett field goal efter 10 minuters spel. Då svarade Jets tretton sekunder senare med att fixa en touchdown genom Joe Mcknight. Det sista som hände i denna quarter var det som hände i slutet av den andra att texans kicker Shayne Graham kickade in ett field goal. Så inför sista quartern stod det 23-14 till Houston.
Sista quartern så spelade Texans smart på den ledning dom hade skaffat sig. Jets kom lite närmare i början av denna quarter genom sin kicker Nick Folk som kickade in ett field goal. Jets QB Matt Sanchez hade sen chansen att ordna en seger till sitt Jets men misslyckades med de inför en besviken hemmapublik. Houston Texans seglar vidare på sin underbara form och har nu vunnit fem raka matcher och hänger på Atlanta Falcons att vara enda lagen som är obesegrade.
 
 
 
 

 

Kommentarer

Postat av: Giants Fan

Publicerad 2012-10-09 13:33:13

Asså jag är såååå glad just nu att det går bra för Giants och riktigt dåligt för Jets I LIKE !!!!

Svar: Ok det förstår jag verkligen att du är. Är ju en stor rivalitet mellan dessa två lag. Ja Giants är på gång. Medans Jets är helt under isen. / Mikael
Mattias Larsson

Postat av: Axxa

Publicerad 2012-10-09 19:43:48

Helt otippat att Texas har 5 raka vinster?!?! undrar hur detta kommer sluta :)

Svar: Ja det är en riktig kalas start dom fått. Nej det kan jag inte tänka mig att det var många som tippade de inför säsongens start. Ja det kommer bli spännande att följa Houstons fortsättning och se hur långt de räcker. Axxa vilka är ditt favortit lag? / Mikael
Mattias Larsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela