nfl.webblogg.se

Allt inom NFL "Amerikansk fotboll "

Baltimore Ravens!

Publicerad 2012-10-12 23:21:00 i Nyheter

 
I detta inlägg kommer jag lägga allt mitt fokus på Baltimore Ravens.
 
Baltimore Ravens är ett lag som varit väldigt stabilt de senaste sässongerna. Nått slutspel många år i rad med sin duktiga QB Joe Flacco i spetsen. Joe Flacco kom till klubben 2008 efter sitt geniala spel som QB i College ligan. Med sitt snabba passningsspel och sin fina speluppfattning  så har han tagit ligan med storm. Nu är han absoulut en av dom bästa Quarter Backarna. Baltimore tränas av den erkänt duktige coachen John Harbaugh. John är historisk i och med att hans bror tränar San Francisco 49ers. Dom är de första bröderna som båda två är huvudtränare för var sitt lag. John är en mycket taktisk tränare som ställer höga krav på sina spelare. Han vet vad han vill med sitt lag och gör allt han kan för att uppnå detta. Baltimore spelar sina hemmamatcher på sin arena M&T Bank Stadium som har plats för 69000 åskådare. Baltimore har vunnit Super Bowl en gång. Det var 2001 när dom i finalen besegrade New York Giants. 
 
Baltimore Ravens tillhör divisionen AFC North. I deras division så har dom sällskap av Cleveland Browns, Cincinnati Bengals samt Pittsburgh Steelers. Denna division är en jämn division, där jag tror Baltimore kommer vara högst upp på topp när serien är färdigspelad. Efter Baltimores inledande matcher så har de verkligen visat att dom kommer bli ett lag att räkna med detta år. Deras  trupp ser riktigt startk ut och jag tror väldigt mycket på båda deras uppställningar. Joe Flacco har sett riktigt vass ut här i början av serien ch med en QB i sådan här bra form redan, då kan det verkligen hända stordåd. Men det känns som fansen och hela laget har en stark tro på sig denna säsong. Jag tror Baltimore kommer vara ett slutspelslag även denna sässong. Ser verkligen ut som det med deras spel som dom presterat i sina första fem matcher.
 
Baltimore Ravens nyckelspelare denna säsong är klart att QB Joe Flacco är. Mer spelare som är nycklar i det offensiva spelet är duktiga Running Backen Ray Rice, som inlett säsongen riktgit bra med många viktiga touchdowns. Wide receivern Torrey Smith har varit en stark faktor till att Baltimores offensiv funkat så bra som den gjort. Med Mycket bra mottagninsspel samt att han gjort många avgörande touchdowns. Tight end spelaren Dennis Pitta har även han presterat på topp av sin förmåga och stått för många viktiga prestationer. I det defensiva spelet så har linebackern Dannell Ellerbe varit riktigt het. Med många avgörande tacklingar i viktiga skeden av matcherna på motståndarnas QB. Defensiva End spelare Haltoti Ngata har utmärkt sig väldigt mycket med aggresivt spel som givit många fina tacklingar. Free Safety spelaren Ed Reed har utmärkt sig i sitt försvarspel med att stoppa många av motståndarnas anfall. Med sin snabba blick för vart passningar ska ta vägen så är han där och gör sitt jobb. Med sin enorma rutin så inbringar han ett enormt lugn till lagets defensiva uppställning. Med dessa duktiga spelare samt resten av spelarna  som Baltimore har så har laget fått en underbar start på årets säsong.
 
Detta var vad jag hade om Baltimore Ravens.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela