nfl.webblogg.se

Allt inom NFL "Amerikansk fotboll "

Atlanta Falcons!

Publicerad 2012-10-11 23:27:08 i Nyheter

 
I dagens inlägg kommer jag fokusera mitt skrivande åt att ge er en rapport om Atlanta Falcons.
 
Atlanta Falcons är ett lag som grundades 1966. Deras hemmaarena heter Georgia Dome, som tar in runt 71000 åskådare. Frontfiguren i dagens Atlanta Falcons är som i de flesta NFL lagen lagets QB. Matt Ryan kom från Bostons College lag där han visade upp sin stora talang innan Atlanta fångade honom under 2008 års draft. Nu fyra år senare med sin talang samt sin rutin han hunnit skaffat sig så har han verkligen slagit igenom till en stjärna. Men så bra som han startat denna säsong tror jag ingen kunnat hoppats på. Där han är en stor anledning till att Falcons vunnit fem raka. Han är kvick, passningssäker samt väldigt stark i det mentala spelet. Atlanta leds av tränaren Mike Smith som haft huvudansvaret sedan 2008. Han är en mycket noggrann tränare som verkligen inte vill lämna något åt slumpen. 
 
Atlanta Falcons tillhör divisionen NFC South. Där dom andra tre lagen i denna division är, New Orleans Saints, Tampa Bay Buccaneers och sista laget är Caronlina Panthers. Inför denna säsong så känns det som det var väldigt svårt att veta var dom ligger i jämfört med alla andra lag i ligan. På pappret så tycker jag inte att dom ser så himla starka ut. Men på planen har dom verkligen visat att dom kommer bli att räkna med denna säsong. Efter att dom vunnit 5 raka matcher så har många lyft upp ögonen för dom. Och ser dom nog som ett riktigt hot. För det spel dom visat upp i inledningen har varit otroligt bra. Båda uppställningarna har fungerat utomordentligt bra. Och när spelet inte har varit på topp, så är det alltid någon i laget som gjort det där lilla extra som behövs för att vinna täta matcher. Men det är fortfarande bara starten på denna säsong. När det kommer till slutspel så blir det en helt annan karaktär på matcherna. Då kommer Atlanta ha mycket att bevisa, för med Matt Ryan som QB har Falcons inte vunnit en enda slutspelsmatch. Men med denna start tror jag fansen, alla som stöttar klubben har en stark tro på detta lag.
 
Jag personligen tycker att dom är en het kandiat att kunna gå hela vägen till Super Bowl final. Med detta spel dom visar upp för tillfället, så känns det som dom kommer bli väldigt svåra att slå. I de matcher jag sett dom så känns det som att hela laget är så eniga i de dom gör. Alla drar åt samma håll. När det har sett tungt ut i matcherna så har dom hela tiden trott på de dom gör. Det viktigaste just nu för Falcons del är att fortsätta hålla fokus och inte sväva i väg i sina tankar. För då är det lätt att spelet kan låsa sig. Men med denna lysande inledning så ser det riktigt bra ut för deras del. Blir riktigt häftigt att följa deras fortsättning.
 
Atlantas nyckelspelare denna säsong är QB Matt Ryan som fått några rader i början av texten. Tight end spelaren Tony Gonzalez har verkligen visat att han är en av nycklarna i Atlantas offensiva spel. Han har varit helt briljant så här långt. Wide Recivern Julio Jones har även han haft en perfekt start. Han har fixat många touchdowns varit ett ständigt hot i Falcons Offensiv. Jones har visat upp att han verkligen tillhör en av ligan bästa Wide Recivers. Detta var de offensiva nycklarna. I det defensiva spelet så har Jonathan Babineaux varit jätte het. Han har verkligen visat upp stor pondus och mod i sitt spel i sin position som Defensiv tacklare. Defensiva end spelaren Kroy Biermann är en annan spelare som har öppnat riktigt starkt. Med många imponerande tacklingar så har han varit en stor anledning till denna fina start. Med dessa spelare samt alla andra i laget så har Atlanta Falcons fått sina bästa start på mycket länge. Men klart är att dom är i gång och att det brinner Amerikansk fotboll i staden Atlanta. Nu blir det oerhört spännande att se hur långt denna start kan leda dom.
 
Det här var lite kort om Atlanta Falcons.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela